Vacature Tandarts Fresh Service Center 24-01-2024

Tandarts Fresh Service Center 24-01-2024 in Noordwijk Zh

  • Redactie Noordwijk
  • 25-01-2024

Tandarts in Noordwijk Zh

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Tandartsenpraktijk Bonnikeplein is een gezellige dorps praktijk, gevestigd in de woonwijk Noordwijk-Binnen in Noordwijk. De praktijk heeft 5 behandelkamers waarin de modernste apparatuur te vinden is. Er wordt onder andere gewerkt met een 3d scanner en Cerec . Het team bestaat uit circa 1 5 gemotiveerde professionals waarbij het streven is dat iedereen de praktijk met een goed gevoel verlaat. Patiënten kunnen in de praktijk terecht voor o.a. orthodontie, mondhygiëne en algemene tandheelkunde. Werken bij Tandartsenpraktijk Bonnikeplein betekend werken in een gemoedelijk, gezellig en betrokken team daarnaast hebben wij een trouw patiëntenbestand. Parkeren kan gratis voor de deur en ook met het OV is de praktijk goed bereikbaar.

Tandartsenpraktijk Bonnikeplein Noordwijk

We helpen je
te groeien!

Ontdek meer over onze Academy

Eline Koetsier

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag? Neem contact op met onze recruiter:


Functie: tandarts Startdatum: 24-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: WO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 16 - 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fresh Service Center via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:tandart fresh service center 24-01
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tandartsenpraktijk Bonnikeplein via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Tandarts Fresh Service Center 24-01-2024 Tandartsenpraktijk Bonnikeplein 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures