Vacature Tuinliefhebbers

Tuinliefhebbers in Noordwijkerhout

  • Redactie Sassenheim
  • 05-12-2023

Tuinliefhebbers in Noordwijkerhout

Tuinliefhebbers voor de Engelse tuin op Landgoed in den Houte - Stichting De Dierenhoeve


Taakomschrijving

Samen met andere vrijwilligers een ochtend of middag in de week het grasland van het park maaien met een elektrische grasmaaier. Het verzorgen van de pas aangelegde borders met grassen en struiken en vaste planten.

Benodigde kennis & vaardigheden

Er is geen ervaring vereist. Uitleg over het onderhoud van het park en wat er te doen is, wordt gegeven. Kom gerust eens bij ons langs om te kijken of je het leuk vindt! Er zijn geen voorwaarden aan verbonden.

Stichting De Dierenhoeve
Sint Bavolaan
2212 TE , Noordwijkerhout

Wassenaarsestraat 5
2201 RD Noordwijk
Functie: tuinliefhebbers Startdatum: 04-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Senioren Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:tuinliefhebbers
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting De Dierenhoeve via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Tuinliefhebbers Stichting De Dierenhoeve 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures