Vacature Woonondersteuner

Woonondersteuner in Noordwijk Zh

NOORDWIJK 071 36 888 88


    • Kortdurend verblijf
      Wenst u bij Groot Hoogwaak te herstellen na een ziekenhuisopname?


    • Wonen

Woonondersteuner

Vacatures 30 november 2023 Groot Hoogwaak

'Als woonondersteuner draag jij bij aan de ondersteuning van ouderen in hun woon- en leefplezier'.

Trots op Groot Hoogwaak

Groot Hoogwaak is een kleine zelfstandige zorgorganisatie met een brede portefeuille aan dienstverlening. Dit gebeurt vanuit een unieke locatie in Noordwijk aan Zee. Tevens bieden wij ondersteuning en wijkverpleging aan mensen in de thuissituatie in Noordwijk. Wij streven naar een zo gelijkwaardig mogelijke (zorg)relatie waarin woon- en leefplezier en maximale zelfredzaamheid belangrijke uitgangspunten zijn.

Samen met bewoners en collega's kiezen wij voor een huiselijke omgeving waarin naast de ruime appartementen ook huiskamers zijn ingericht, waar ondersteuning beschikbaar is voor de gewone dingen van de dag. Medewerkers van Groot Hoogwaak zijn trots op de sfeer, de ontwikkelmogelijkheden en de korte lijnen. Bewoners waarderen de prachtige leefomgeving, de relatie met medewerkers en medebewoners. Volop ruimte dus om in een enthousiast team mee te bouwen aan een toekomst, waarin we Groot Hoogwaak een belangrijke rol toedichten in een dementievriendelijke woonomgeving samen met collega organisaties en de inwoners van Noordwijk en directe omgeving.

Wat ga jij doen?

Als woonondersteuner draag jij bij aan het creëren van een huiselijke en warme leefomgeving op de huiskamers op onze etages. Je stimuleert bewoners om samen of individueel activiteiten te verrichten in het kader van een zinvolle dagbesteding en passend bij de mogelijkheden van de bewoners. Daarnaast verzorg je de maaltijden, bied je hulp aan bij het eten en drinken en zorg je voor een prettige sfeer rondom de maaltijden. Lichte huishoudelijke werkzaamheden behoren tot je takenpakket. De bewoner staat bij dit alles centraal.

Dit ben jij

Je bent een gemotiveerd, flexibel en enthousiast mensenmens, die graag een steentje bijdraagt aan het creëren van een fijne en huiselijke woonomgeving voor de bewoners. Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het ook prettig onderdeel uit te maken van een team en samen te werken. Je hebt affiniteit met onze doelgroep.

Ons aanbod

Werken bij Groot Hoogwaak doe je in een prachtige omgeving en in een open en dynamische cultuur met volop ontwikkelmogelijkheden. Je werkt met leuke collega's in een team waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd. De functie is ingeschaald volgens CAO VVT in schaal 15. Het aantal uren is in overleg.

Solliciteer

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en wil jij al werkend jezelf ontwikkelen?

Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief en CV naar:

Wil je nog meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Gerda Caspers of Laura Methorst, beiden Manager zorg, telefoonnummer: .

Functie:woonondersteuner
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Groot Hoogwaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Woonondersteuner Zorgcentrum Groot Hoogwaak 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures