Vacature Ambassadeurs

Ambassadeurs in Noordwijk Zh

Selecteer taal nl

de Gehen Sie zur deutschen Seite en Go to the English page

Ambassadeurs van de VVV's

Doe jij mee in onze VVV?

VVV zoekt enthousiaste locals! En nodigt jou daarom uit voor een kopje Noordwijk thee in onze VVV!

VVV zoekt enthousiaste locals!

De VVV Noordwijk zoekt vrijwilligers die het huidige team van vrijwilligers zouden willen versterken. Jij woont in Noordwijk of je hebt hier je favoriete adresjes voor een gezellig restaurant, winkel en cafés. Het geeft je voldoening om al dit moois ook met anderen te kunnen delen. In de VVV ontvangen onze gastvrije vrijwilligers bezoekers en zorgen zij ervoor dat iedereen blij naar buiten gaat. Je ontvangt gasten uit binnen- en buitenland die op zoek zijn naar info & tips tijdens hun verblijf. Inwoners die op zoek zijn naar een leuk cadeau of een praatje met je willen maken, verwelkom je met een glimlach. Word jij hier blij van, dan verwelkomen we je graag in ons team. Kom snel eens kijken in onze VVV.

VVV, de andere cadeauwinkel

VVV Noordwijk & VVV Noordwijkerhout werken met een enthousiast en gezellig team vrijwilligers die voor alle inwoners en bezoekers klaar staan. Loop een keertje binnen voor inspiratie en die handige fiets- of wandelkaart, voor een cadeautje zoals een hippe tulpenvaas, een plaatselijke lekkernij of een kleurrijke mok. Of een klein souvenirtje, kaartje of VVV-bon. Het wordt met liefde mooi voor je ingepakt!Functie:ambassadeur
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Adviesraad en Vastgoed Beheer VVV Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Ambassadeurs Stichting Adviesraad en Vastgoed Beheer VVV Noordwijk 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures