Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO in Lisse

UniKidz staat voor je klaar!

 • Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur

Pedagogisch medewerker BSO

Lisse| 11 - 24 uur

Ieder mens is uniek, maar jij hebt net dat beetje extra. En dat beetje is precies wat wij zoeken. Wij zijn UniKidz: de meest eigenwijze kinderopvang van Amsterdam en omgeving en wij zoeken een pedagogisch medewerker die net zo uniek is als wij voor onze locatie in Lisse: UniKidz Orion .

Van alleen het opvangen van kinderen gaat jouw hart niet sneller kloppen. Logisch, want met een kop koffie in een hoekje zitten terwijl je 'een oogje in het zeil houdt' zodat 'er geen ongelukken gebeuren', dat kan iedereen. Bovendien, daarvoor ben jij veel te getalenteerd. En dat unieke talent van jou, dat wil je graag doorgeven aan kinderen. Want daar wordt jij pas écht gelukkig van. Net als die kinderen trouwens. En guess what, dat is nou precies wat je bij ons mag komen doen.

"Allemaal leuk en aardig, maar wat ga ik dan precies doen?

"

In elk geval ga je niet werken. Nou ja, zo zal het als het goed is niet gaan voelen. Je gaat kinderen begeleiden in wat je zelf het liefste doet. Binnen ons creatieve concept bieden wij activiteitenpropgramma's aan, waarin jij een hoofdrol kunt spelen. UniKidz biedt je de unieke kans om jouw passie voor dansen, zingen, golfen, koken, etc. te delen met de kinderen. Zo krijgen de kinderen iets extra's mee, wat alleen jij ze kunt geven. Waarmee je ze blij maakt, inspireert en motiveert en waarvan ze hun leven lang profiteren.

Je hebt bij ons de mogelijkheid om op basis van vaste uren te werken, maar als je op zoek bent naar een baan als oproepkracht ben je ook van harte welkom. Wat jouw voorkeur ook heeft, wij garanderen je de baan van je leven.

Pedagogisch medewerker BSO

Functie: Pedagogisch medewerker BSO | UniKidz Orion

Over UniKidz

UniKidz is begonnen met een moeder, een dochter en een opvang die er niets van bakte. De dochter ging naar een plek waar de leidsters zo graag naar huis wilden, dat ze nog net niet zelf moest afsluiten.

De moeder zag dit en dacht: "Dit kan beter" . Ze creëerde een opvang die aanvoelde als een tweede huis. Een opvang waar kinderen hun talenten ontdekken en gestimuleerd worden om vragen te stellen, nieuwsgierig te zijn, fouten te maken en te leren dat nieuwe pogingen wagen onderdeel van het leven is. Een plek waar kinderen lekker vies mogen worden, omdat er binnen een setje schone kleding op hen wacht. Een plek waar kinderen liever blijven dan gaan.

Bij UniKidz krijgen kinderen om de 10 weken een ander activiteitenprogramma waarbij onze labels - FitKidz, SkillsKidz, SoulKidz en MindKidz - centraal staan.

Inmiddels zijn we een gevestigde naam in Amsterdam en omgeving. We hebben een wachtlijst van ouders die niet kunnen wachten tot we ons in hun regio vestigen. Om te kunnen blijven groeien kunnen we jouw hulp dan ook goed gebruiken. Waar wacht je nog op?

Wat je krijgt

"Klinkt niet verkeerd, maar wat bieden jullie mij aan?

"

Niet het minste. Naast unieke collega's, een super werksfeer en oneindige waardering bieden wij je een contract voor bepaalde tijd, en geven we je:

 • het liefst zo snel mogelijk een contract voor onbepaalde tijd
 • de kans om een opleiding te volgen die een aanvulling vormt op je huidige opleiding
 • een goed maandsalaris op basis van de CAO (inschaling op basis van kennis en ervaring)
 • toegang tot de UniKidz Academy, waar je tal van trainingen kan volgen
 • opvang via de UniKidz 'eigen-kind-regeling'
 • 210 vakantie uren op basis van 36 uur per week
 • de leukste teamuitjes, en een jaarlijks zomer- en kerstfeest waar nog lang over gesproken wordt.
 • aantrekkelijke aanbrengbonus nieuwe collega('s)

En wat heb jij?

Wat maakt jou de ideale aanwinst voor UniKidz?

Bij UniKidz houden wij van mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en een echt verschil willen maken. Mensen die altijd het overzicht houden, maar die ook creatief en hands-on zijn. Mensen zoals jij.

Jij bent dus iemand die:

 • jouw talent met passie en plezier over kan dragen op de kinderen
 • oog heeft voor wat kinderen bezighoudt
 • een energieke doener is
 • blij wordt van het begeleiden van kinderen
 • in staat is om duidelijk met kinderen en hun ouders te communiceren
 • planmatig werkt
 • verantwoordelijkheid neemt
 • zijn/haar mening durft te geven
 • soms ook zijn/haar ongelijk durft toe te geven
 • een vrolijke en betrouwbare aanvulling op ons team is.

Wel is het belangrijk dat je constructief kunt samenwerken met je collega's.

"Nou dat kan ik wel, verder nog iets?

"
 • een pedagogische of dans/sport/theater gerelateerde opleiding hebt afgerond (tip, check hier even om te zien of jouw diploma voldoet)
 • zowel persoonlijk als binnen de organisatie wilt leren en doorgroeien.

Is UniKidz écht iets voor jou?

Als je niet inmiddels Netflix aan het kijken bent of in slaap bent gevallen, dan is de kans groot dat de vacature iets is voor jou.

Ben jij die dansende, sportende, acterende of zingende pedagogisch medewerker die wij zoeken? Dan wachten wij natuurlijk met smart op jouw CV. Een motivatiebrief mag er altijd bij, maar voel je niet verplicht.

Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:11 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met UniKidz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Noordwijkerhout
 2. Pedagogisch Medewerker BSO UniKidz 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures