Vacature Vrijwilliger DOE

Vrijwilliger DOE in Noordwijk Zh

Je bent al op het punt gekomen dat je over een zinvolle tijdsbesteding nadenkt.

Dat is mooi, want de maatschappij draait op vrijwilligers en kan niet zonder. Als vrijwilliger doe je iets goeds voor een ander, maar heb je ook de kans om je te blijven ontwikkelen, je leert nieuwe mensen kennen en kunt samen met anderen aan iets moois bouwen. De waardering voor de inzet van vrijwilligers is groot.

Tijdsbesteding
We beseffen ook dat je niet alle tijd van de wereld hebt, en dat je je dan ook niet teveel wilt vastleggen. Vaak kun je prima zelf bepalen hoevaak en hoelang je jezelf wilt inzetten. Je bent baas van je eigen tijd. Laten we kijken wat voor jou mogelijk is.

De diversiteit van vrijwilligerswerk is groot in Noordwijk. Wij hebben een goed beeld van wat er bestaat aan vrijwiligerswerk en kunnen samen vrijblijvend kijken of daar ook iets voor jou tussenzit. Niets moet, alles mag.

Contact
Neem dan contact op met of Enze , zij staan je graag te woord.Functie:vrijwilliger doe
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Noordwijkerhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de noordwijkerhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Noordwijkerhout
  2. Vrijwilliger DOE Stichting Welzijn Noordwijk 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures